Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 

Oversigt over ofte stillede spørgsmål

Her finder du en oversigt over nogle af de spørgsmål der ofte stilles til supporten.

Check disse svar inden du bruger tid på at skrive en email til supporten; så sparer du selv tid, og du får hurtigere svar på dit spørgsmål :-)

Kan jeg downloade til en smartphone (f.eks. iPhone) eller en tablet (f.eks. iPad)?

Hvilket format leveres lydbøgerne i?

Jeg har ikke modtaget en velkomstmail eller kvittering?

Hvorfor virker mit downloadlink ikke?

Hvordan logger jeg ind på min konto ("Min side")?

Hvad gør jeg hvis jeg har brugt mine downloads?

Kan jeg downloade til smartphone (f.eks. iPhone) eller tablet (f.eks. iPad)?

Du kan godt købe lydbøger på EnNyBog.dk med en smartphone eller en tablet, men producenter, ikke mindst Apple, har gjort at det ikke er muligt at downloade til deres apparater, udenom deres egne portaler.

Når du klikker på et download-link på EnNyBog.dk, aktiverer du downloadet på serveren, men iPhones og iPads viser ikke at der er igangsat et download. Derfor kan det se ud som om linket ikke virker på denne slags apparater.

Vi anbefaler at man downloader til en PC eller Mac, og overfører sine lydbøger derfra.

Her finder du en vejledning til hvordan man downloader og overfører.

Hvilket format leveres lydbøgerne i?

Lydbøgerne leveres i mp3-format, 96 kbit. Det er det format, der er det mest gængse, og det som alle forlag normalt leverer i.

Af praktiske grunde er lydfilerne pakket ind i en zip-fil, da de ellers skulle downloades hver for sig (og der kan være flere hundrede af dem).

Er det første gang du skal prøve at købe og overføre en lydbog, kan du finde en vejledning under HJÆLP.

Jeg har ikke modtaget velkomstmail eller kvittering (hotmail og live.dk)

Vi har fundet ud af at Microsoft nogle gange markerer emails fra EnNyBog.dk som "Uønsket mail".

Bruger du hotmail.com eller live.dk, og har ikke modtaget din velkomstmail og/eller købskvittering, så check i "Uønsket mail" mappen.

Det kan også være en fordel at tilføje salg_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk i adressebogen - så kommer nye mails automatisk direkte i inbox'en.

Hvorfor virker mit downloadlink ikke?

Når du har købt en lydbog, så er den sidste side i købsforløbet en kvitteringsside, hvor der også er et downloadlink. Dette link er af sikkerhedsmæssige grunde kun aktivt i ca.  30 minutter.

Hvis du ikke når at få downloadet din lydbog inden 30 minutter, kan du altid logge på din konto og hente lydbogen derfra. Klik her for at se hvordan du logger ind på din konto.

Hvis linket ikke virker selvom der er gået mindre end 30 minutter, kan du stadig logge ind for at hente din lydbog.

Hvordan logger jeg ind på min konto ("Min side")?

Så snart du har købt en lydbog, bliver der automatisk skabt en konto, der er beskyttet af brugernavn og password. På kontoen kan du se alle dine køb, hente kvitteringer og download (op til tre downloads per lydbog).

Brugernavnet til din konto er den email du brugte til dit køb. Har du brugt flere forskellige emails, har du derfor også flere konti.

For at gøre købsprocessen lettere, så skaber systemet selv et password når der oprettes en konto. Brugernavn og password sendes til den emailadresse der hører til kontoen.

Har du mistet din email, eller er den af en eller anden grund ikke nået frem til din mailboks, så kan du få tilsendt dit password ved at bruge funktionen "Glemt password?".

Efter login har du adgang til dine lydbøger og kvitteringer.

Se hvordan du finder felterne på udklippet herunder.

  

Hvad gør jeg hvis jeg har brugt mine downloads?

Du har tre downloads til rådighed når du har købt en lydbog på EnNyBog.dk.

Normalt er det rigeligt for de fleste, og giver også plads til at der går noget galt under downloadet, så du skal forsøge igen.

Skulle du alligevel komme i en situation hvor du har brugt alle tre downloads, uden at få downloadet din lydbog, så skriv til supporten på support_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk - så finder vi ud af det.

OBS!!! Hvis du er iPhone- eller iPad-bruger: Så kan du ikke bruge den online downloadfunktion. Det skyldes at Apple har lukket for at man kan downloade og afspille uden om iTunes. Du skal i stedet blot downloade til din computer og synkronisere fra den til din iphone/ipad.

EN NY BOG ApS • Gravenstensvej 4 • 3450 Allerød • CVR 31420512
info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk • Tel.:+45 3136 8088 • Startside: Lydbøger til download