Overfør dine lydbøger fra download til ipod

Sådan overfører du dine lydbøger til computeren

Her viser vi hvordan man overfører sine lydbøger til sin computer efter man har købt dem.

Længere nede på siden finder du en video om hvordan du fører lydbøgerne over til Itunes og videre til din iPod eller iPhone.

Hvis du ønsker tekstversionen, så findes den nederst på siden :-)

Sådan overfører du lydbøger til iTunes, iPod og iPhone

Når du har overført dine lydbøger til computeren, er du klar til at lægge dem over på din iPod eller iPhone. Vi viser hvordan.

Klar til at finde en lydbog du kan downloade? Gå direkte til din favorit-genre her:

Krimier

Skønlitteratur

Børn og unge

Biografier og erindringer

Selvhjælp og psykologi

Klassikere

Overfør lydbøger til din computer

Download lydbøger til din PC og udpak

Disse trin er din forberedelse til at kunne synkronisere, uanset om du bruger iPod, iPhone, andre MP3-afspillere, eller aflytter direkte fra din computer.

Trin 1: Download til din computers harddisk. Det kan være en god idé at lave en speciel folder/mappe til lydbøger, typisk hvor du også har musik liggende.

Hvis du er i tvivl om hvordan, så se denne video om køb og download af lydbøger.

Trin 2: Udpak filerne. Det gøres normalt ved at dobbeltklikke på den fil du har downloadet.

Nu skulle du være klar til at bruge iTunes til at synkronisere din lydbog til iPod.

Overførsel af MP3 lydbøger til iPod eller iPhone

Når lydfilen ligger på din computer, skal du gøre følgende:

1) Start iTunes.

OBS! iPod og iPhone kan kun synkoniseres med iTunes.

2) Vælg "Filer" i menuen øverst og derefter vælg "Føj mappe til biblioteket".

3) Der kommer en dialogboks op med teksten "Angiv en mappe". Find mappen på din harddisk (det er der du gemte lydbogen den da du downloadede og udpakkede den), markér den og tryk "ok".

4) Filerne i mappen tilføjes nu dit iTunes-bibliotek

5) Hvis du synkroniserer alle lydbogsfilerne til din iPod, skal du nu blot synkronisere.

5A) Hvis du kun synkroniserer nogle af dine lydfiler, skal du flytte dem over til en af de spillelister du synkroniserer.

5B) Du kan nu sortere på navn eller spor/nummer, så burde de lægge sig i rigtig rækkefølge.

6) For at lave mp3-lydbogen om til iTunes eget lydbogsformat kan du markere alle filerne, højreklikke og vælge Vis info, markere genre "lydbog" og vælge ja til "husk position".

Se Iphoneguides guide til flytning af lydbøger til iTunes

Du kan også bruge programmet mp3 to iPod audio book converter

Hvis du ønsker at finde flere lydbøger til download, er der masser at finde på EnNyBog.dk. Læs også mere om lydbøger til download her.

EN NY BOG ApS • Gravenstensvej 4 • 3450 Allerød • CVR 31420512
info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk • Tel.:+45 3136 8088 • Startside: Lydbøger til download