Forfatterportrætter - lydbøger - danske forfattere

 

Her finder du beskrivelser og portrætter af nogle af de spændende DANSKE forfattere der står bag nogle af de lydbøger der kan downloades her på EnNyBog.dk - lydbøger til download.

Nogle af forfatterne, f.eks. Bjarne Reuter og Ib Michael er forfatterne bag flere af de bøger der findes i lydbogsbutikken, mens andre forfattere blot har udgivet en enkelt.

Kom tilbage af og til og check om der er kommet flere artikler. Der udgives hele tiden nye lydbøger, og de fleste af de der udgives til download i Danmark, vil også findes på EnNyBog.dk - lydbøger til download.

Forfatterprofiler

Portræt af Anders Bodelsen

Anders Bodelsen - lydbogsforfatter

Anders Bodelsen af en af de meget populære krimiforfattere af den lidt ældre generation, men stadig aktuel. Han skriver krimier fra velfærdsdanmark hvor livet i vores lille land spiddes med præcision. Læs portræt af Anders Bodelsen her.

Portræt af Morten Ramsland

Lydbøger på dansk, krimi forfatter Liza Marklund

Morten Ramsland er en af de populære nulevende danske forfattere. Hans popularitet har nået et foreløbigt klimaks med modtagelsen af Danske Banks Litteraturpris 2010. Vi bringer her et portræt af Morten Ramsland.

Portræt af Bjarne Reuter

Bjarne Reuter, forfatter til nogle af de mest populære lydbøger, heriblandt Når snerlen blomstrer, Skyggernes hus, Løgnhalsen fra Umbrien, Den iranske gartner og mange mange flere.

Hvem er den mest læste danske forfatter? En enkel forfatter indtager år efter år førstepladsen på listen over udbetaling af bibliotekspenge. Gæt hvem.

Forfatter til en meget meget lang række af de mest elskede børne- og ungdomsbøger, men også manden bag adskillige voksenbøger. Mange af de bedste lydbøger fås også som lydbog her på EnNyBog.dk

Altid skarp, og svær at sætte i en bås. Læs mere om Bjarne Reuter.

Portræt af Helle Helle

Helle Helle - forfatter til den danske lydbog Ned til hundene.

Med udgivelsen af Ned til hundene, eminent indtalt på lydbog af Helle Helle selv, indtrådte forfatteren på listen over danske forfattere der har udgivet lydbøger.

Læs mere om Helle Helle og Ned til hundene

Portræt af Ib Michael

Ib Michael, forfatter til mange danske lydbøger, bl.a. Blå Bror, Sorte Huller og Kejserens Atlas.

Forfatteren Ib Michael fremskriver huller i virkeligheden og lader det magiske trænge igennem. En af de store danske forfattere, der også er udgivet på lydbøger.

EnNyBog.dk tegner et billede af hans litterære tryllekunster og giver indblik i hvad der er med til at gøre en bog af Ib Michael speciel. Læs mere her...

 

Portræt af Ida Jessen

Ida Jessen - forfatter til de danske lydbøger Den der lyver, Det første jeg tænkte på og Børnene.

Ida Jessen har modtaget utallige priser, har været indstillet til endnu flere, og har en lang række af udgivelser bag sig, senest Børnene, der er tredie bind i trilogien om liv og skæbner i landsbyen Hvium.

Udover noveller og romaner skriver Ida Jessen også ungdomsromaner. Læs mere om Ida Jessen og hendes bøger...

Portræt af Jakob Ejersbo

Daniel Kehlmann, bestseller forfatter bag nogle af Tysklands mest solgte bøger. Nu som lydbøger på EnNyBog.dk

Med udgivelser som Nordkraft og Afrika-trilogien, der består af titlerne Eksil, Revolution og Liberty, nåede Jakob Ejersbo i sin korte levetid at blive en af Danmarks mest læste forfattere. Han er blevet rost for sin evne til at styre et broget persongalleri, samt for sin ligetil og realistiske skrivestil.

Læs mere om Jakob Ejersbo her.

EN NY BOG ApS • Gravenstensvej 4 • 3450 Allerød • CVR 31420512
info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk • Tel.:+45 3136 8088 • Startside: Lydbøger til download