Gratis lydbøger til download

 

Gratis MP3 lydbøger til download

Danske lydbøger er i kraftig fremmarch, og de danske forlag er endelig vågnet op til dåd, og udgiver nu mange spændende lydbøger, til alle aldre, af alle genrer, og i de fleste prisgrupper - men ikke gratis. Det er der til gengæld andre der gør.

For nogle er det nyt og ukendt at lytte til lydbøger, og der kan det være rart at prøve det af først, uden at skulle betale. Og undersøgelser viser at flertallet ikke ønsker at bryde loven ved at bruge piratkopier.

Der er heldigvis nogle sites der tilbyder gratis MP3 lydbøger til download. Ofte er det litteratur af ældre dato, eller af ukendte kunstnere, men der er meget forskelligt at prøve sig frem mellem. Gratis download af MP3 lydbøger kan blandt andet fås fra disse sites:

Gratis danske MP3 lydbøger til download

Gratis engelske MP3 lydbøger til download

EnNyBog.dk er der naturligvis også et bredt udvalg af kommercielle lydbøger, hvor danske forlag har investeret større summer i at give en god og meget professionel lydbogsoplevelse. Du er velkommen til at klikke rundt og høre nogle lydprøver på disse lydbøger, og måske finde dig en lydbog eller to. Læs også mere om lydbøger til download her.

God fornøjelse!

EN NY BOG ApS • Gravenstensvej 4 • 3450 Allerød • CVR 31420512
info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk • Tel.:+45 3136 8088 • Startside: Lydbøger til download