Om lydbøger og EnNyBog.dk

 

Om lydbøger og EnNyBog.dk

EnNyBog.dk åbnede i 2007 som den første danske dedikerede portal for lydbøger. I begyndelsen var der primært lydbøger fra de to største danske forlag, Gyldendal og Lindhardt & Ringhof, men siden da er mange andre spændende forlag kommet til.

Du kan søge efter lydbøger her.

 

Formålet med lydbøger fra EnNyBog.dk

  • - At hjælpe de mennesker, der ikke har tid eller mulighed for at læse bøger, en mulighed for i stedet at opleve dem som lydbøger.
  • - At bringe de bedste danske lydbøger til forbrugerne, gennem bekvemme downloads.
  • - At samle lydbøger fra de danske forlag på ét sted.
  • - At give forbrugere et alternativ til ulovlig fildeling.
  • - At være det første sted man leder, når man er på jagt efter EN NY BOG.

 

Support og reklamation

Vi har gjort meget for at gøre køb af lydbøger til en god oplevelse, og håber du oplever det samme.

Hvis der er noget du mener vi kan gøre bedre, eller hvis du har behov for hjælp, kan du skrive til vores servicefunktion (support_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk), som hjælper hurtigst muligt. Du vil altid kunne forvente et svar inden for 24 timer, men oftest svarer vi inden for et par timer, alle ugens dage.

Vi har også en supporttelefon på nummeret: +45 3136 8088.

Der er ingen faste telefontider for supporttelefonen, men vi aflytter beskeder og ringer gerne tilbage inden for 12 timer, alle ugens dage. Ofte vil vi dog være ved telefonen og besvare den når den ringer.

Mange almindelige spørgsmål er allerede besvarede i hjælpemenuen. Du er velkommen til at kigge dér inden du skriver til os.

 

EnNyBog.dk's nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbreve med nyheder og gode tilbud. Der er ikke faste intervaller for udsendelse af nyhedsbreve - det afhænger af hvad der er af nyheder. Er du tilmeldt kan du forvente at få et nyhedsbrev højst 1-2 gange per måned.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden.

Vi hader selv at få spammail, og tager derfor din tillid til os meget seriøst. Vi vil derfor heller ikke bruge dine informationer til andet end det vi har aftalt med dig, dvs. sende kvitteringer for køb og nyhedsbreve. Og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvis du har ris eller ros, andre kommentarer til lydbogsbutikken, eller blot vil have anbefaling til din næste lydbog, vil det glæde os at få en mail på info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk.

På genhør

EnNyBog.dk

Gravenstensvej 4
3450 Allerød

info@EnNyBog.dk

Telefon: +45 3136 8088

CVR 31420512

Etableret i 2007, registreret som selskab i 2008.

EN NY BOG ApS • Gravenstensvej 4 • 3450 Allerød • CVR 31420512
info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.ennybog.dk • Tel.:+45 3136 8088 • Startside: Lydbøger til download